Klimaanlæg - Magasinmonteret

Drømmer du om en dejlig afkølet campingvogn eller autocamper, når du er afsted på sommertur under sydens sol, så har du muligheden for at monteret et klimaanlæg eller aircondition i magasinet.

Liste Tabel

Sorter faldende

3 vare(r)

 1. Truma Saphir Comfort RC - Aircondition / Klimaanlæg

  Truma Saphir comfort RC er et effektivt magasinklimaanlæg, som køler utroligt hurtigt og effektivt. Truma Saphir reducerer luftfugtigheden samtidig med kølingen og renser luften takket være det indbyggede fnug- og partikelfilter. Det bruges også som varmeanlæg med varmepumpe – takket være et kølekredsløb, der er reversibelt. Med en varmeeffekt på 1700 Watt sikrer apparatet en behagelig varme, især i mellemsæsonen.

  12.995,00 DKK

 2. Truma Saphir Compact

  Truma Saphir compact er et magasinklimaanlæg, som er utroligt velegnet til små og mellemstore campingvogne og autocampere. Det køler ikke bare luften, men renser og tørrer den også. Et fnug- og et partikelfilter er monteret foran på apparatet. Klimasystemet er let, utroligt kompakt og forbruger kun lidt strøm.

  10.995,00 DKK

 3. Dometic Freshwell 3000 - Klimaanlæg

  Den kompakte Dometic Freshwell 3000 passer perfekt ind i et magasinrum, men er alligevel effektiv med et kølings- og opvarmningssystem, der kan holde en behagelig temperatur i køretøjer med en længde på op til 8 meter. Placeringen i magasinrummet, så der ikke er ekstra vægt på taget, betyder, at køretøjets tagvindue, tyngdepunkt og højde forbliver uændret. Lydsvag luftcirkulation og tre blæserhastigheder opretholder uden besvær det perfekte klima.

  Pris: 12.799,00 DKK

  Special Price 11.999,00 DKK

Liste Tabel

Sorter faldende

3 vare(r)