Klimaanlæg - Tagmonteret

Drømmer du om en dejlig afkølet campingvogn eller autocamper, når du er afsted på sommertur under sydens sol, så har du muligheden for at monteret et klimaanlæg eller aircondition på taget.

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)

 1. Truma Aventa Compact

  Truma Aventa compact har en lang række fordele gemt i sit kompakte hus: Det er støjsvagt, let og effektivt. Dette er muligt takket være avancerede materialer og en konsekvent videreudvikling af de tidligere Truma tagklimaanlæg. Det er for eksempel lykkedes udviklingsingeniørerne at reducere støjen fra kompressoren til et minimum. Dermed er Aventa compact det meste støjsvage tagklimaanlæg på markedet. I og med at der anvendes ekspanderet polypropylen til huset, kan der spares vægt. Det gør samtidig Aventa compact til det letteste klimaanlæg i sin klasse.

  Pris: 15.995,00 DKK

  Special Price 15.495,00 DKK

 2. Truma Aventa Compact Plus

  Tagklimaanlægget Aventa compact plus giver maksimal effekt og kræver minimal plads. Det kompakte anlæg har en køleeffekt på hele 2200 Watt. Dermed er effekten 500 Watt højere end ved Aventa compact. Og også på andre punkter er anlægget lige så overbevisende som sin lillebror.

  Aventa compact plus er så lille og let, at det passer på næsten ethvert køretøjstag – selv når det skal dele pladsen med både tagboks, solcelleanlæg og parabolantenne. Takket være den fremragende køleeffekt egner tagklimaanlægget sig ikke kun til kassevogne. Aventa compact plus er også velegnet til store autocampere – for eksempel, hvis flere forskellige områder i kabinen skal køles effektivt. Samtidig trækkes fugten ud af luften under afkølingen, hvilket giver et behageligt indeklima.

  Kompressorstøj er reduceret til et minimum, så Aventa compact plus hører til de mest støjsvage tagklimaanlæg på markedet. Desuden er anlægget en ægte letvægter.

  Pris: 17.295,00 DKK

  Special Price 16.495,00 DKK

 3. Dometic Freshjet 2200 Klimaanlæg med varmefunktion

  Dometic Freshjet 2200 er et kompakt og effektivt klimaanlæg til campingvogne og autocampere i op til 7 meters længde. Klimaanlægget kan nedkøle, opvarme og affugte luften i vognen. Freshjet 2200 styres nemt og bekvemt fra en fjernbetjening hvor temperatur og funktioner kan indstilles. Luftstrømmen fra klimaanlægget kan retningsbestemmes manuelt hvorved man selv bestemmer hvor luftstrømmen skal sendes hen. Freshjet 2200 monteres nemt i tagluger med mål på 400 x 400 mm.

  Pris: 19.499,00 DKK

  Special Price 13.995,00 DKK

 4. Kronings K2400 Fresh Air Intake

  Vi præsenterer hermed den helt nye Kronings K2400 klimmanlæg med varmepumpe og ny Fresh Air Intake teknologi. Kronings klimaanlæg er kendt for den utrolig høje kvalitet, og med Fresh Air Intake tilbyder Kronings endnu en unik funktion på deres klimaanlæg. Fresh Air Intake betyder at enheden blander frisk luft ind i den luft som klimaanlægget cirkulerer, og derved får man et bedre indeklima - da der hele tiden tilføres frisk luft. Derudover er Kronings K2400 stadig udstyret med en varmepumpe, som giver en efffektiv opvarmning af campingvognen. Naturligvis tilbyder Kronings K2400 også en virkelig effektiv nedkøling af luften under varme himmelstrøg.

  Pris: 19.995,00 DKK

  Special Price 12.995,00 DKK

 5. Kronings K3600W Air Condition

  Vi præsenterer hermed den helt nye Kronings K3600 klimmanlæg med varmepumpe og ny Fresh Air Intake teknologi. Kronings klimaanlæg er kendt for den utrolig høje kvalitet, og med Fresh Air Intake tilbyder Kronings endnu en unik funktion på deres klimaanlæg. Fresh Air Intake betyder at enheden blander frisk luft ind i den luft som klimaanlægget cirkulerer, og derved får man et bedre indeklima - da der hele tiden tilføres frisk luft. Derudover er Kronings K3600 udstyret med en varmepumpe, som giver en efffektiv opvarmning af campingvognen. Naturligvis tilbyder Kronings K3600 også en virkelig effektiv nedkøling af luften under varme himmelstrøg.

  Pris: 21.995,00 DKK

  Special Price 16.995,00 DKK

 6. Dometic Freshjet 1700 Klimaanlæg

  Den ultrakompakte Dometic FreshJet 1700 er et af de mindste klimaanlæg, der kan fås til campingvogne og autocampere med en længde på op til 6 meter (eller kan bruges i større køretøjer som duo), og enheden efterlader plads nok på taget til et solcelleanlæg, en satellitmodtager eller måske endda endnu en FreshJet, hvis du har brug for særskilte klimazoner. Dens meget lave startstrøm sikrer, at enheden kører uden problemer selv på campingpladser med lav sikring. Den fordeler effektivt luften i to retninger, og den kan både køle og opvarme for at sikre indendørs komfort året rundt.

  Pris: 16.999,00 DKK

  Special Price 14.799,00 DKK

 7. Dometic Freshlight 2200 Klimaanlæg med tagvindue

  Dometic Freshlight 220 er verdens første tagklimaanlæg med integreret tagvindue. Dometic Freshlight 2200 sørger for den perfekte temperatur i campingvognen, uden at det går ud over det naturlige lys ovenfra. Dometic Freshlight 2200 er egnet til køretøjer med en længde på op til 7 meter. Den smarte Dometic FreshLight 2200 med indbygget tagvindue giver alle fordelene ved et pladsbesparende tagklimaanlæg uden tab af naturligt lys ovenfra. Dens energibesparende afkølings- og opvarmningsindstillinger sørger for, at der holdes en behagelig temperatur i campingvogne og autocampere med en længde på op til 7 meter, samtidig med at den giver konstant frisk luft gennem et aktivt ventilationssystem.

  Pris: 20.999,00 DKK

  Special Price 18.995,00 DKK

 8. Truma Aventa Comfort inkl luftfordeler- Klimaanlæg

  Truma Aventa Comfort er et tagklimaanlæg med indbygget varmepumpe. Truma Aventa comfort køler dit køretøj ned til en behagelig temperatur på meget kort tid. Luften renses og tørres samtidigt, så der opnås et behageligt indeklima ved selv små temperaturforskelle. Det effektive tagklimaanlæg kan endnu mere: Det kan også bruges som varmeanlæg. Takket være den indbyggede varmepumpe kan du varme din campingvogn eller caravan op i mellemsæsonen. Driften er særdeles energibesparende.

  Pris: 18.995,00 DKK

  Special Price 17.495,00 DKK

Tabel Liste

Sorter faldende

8 vare(r)