Handelsbetingelser


Handelsbetingelser gældende for internethandel på www.CampingKlima.dk

Generelle oplysninger
CampingKlima.dk v/Antons Campingcenter
Falkevej 1
6920 Videbæk
Danmark
CVR: 33055676

Særlige midlertidige betingelser pga Corona-situationen - vedr. bestilling
På grund af den verdensomspændende Corona-pandemi, er forholdene i forbindelse med indkøb og levering af varer til vores lager, meget udfordrende. Vi forbeholder os derfor retten til at annullere alle bestillinger fra vores kunder, hvor levering ikke kan ske inden for 21 dage fra bestillingstidspunktet.Alle kunder får besked pr. email i forbindelse med evt. annullering af bestilling.

Levering & Modtagelse
Der er gratis fragt og levering i Danmark ved bestilling af aircondition og klimaanlæg. Ved bestilling af udelukkende udstyr og tilbehør kan der forekomme betaling for fragt. Dette oplyses inden færdiggørelse af handel.
Bestillinger leveres med enten PostNord, GLS, Fragtmand, Kurer eller egen chauffør. (OBS. Ved bestillinger af udelukkende udstyr, som derfor sendes med PostNord eller GLS, sker leveringen uden omdeling, dvs til nærmeste postbutik/afhentningssted.)

Bestillinger afsendes én gang ugentligt – hver onsdag – for bestillinger modtaget senest tirsdag kl. 12.00. Leveringstid forventes at være 1-2 arbejdsdage.
I højsæson kan bestillinger blive afsendt oftere.

Ved bestilling er det muligt at notere, om man ønsker at godset må stilles af på adressen, hvis der ikke er nogen på adressen på leveringstidspunktet. Det er på 100% beget ansvar når en vare stilles på din adresse. Det vil sige at hvis chaufføren bekræfter at pakken er stillet på adressen, og pakken efterfølgende forsvinder, dækkes omkostningerne ikke af Campingklima.dk eller fragtfirmaet.

Hvis det ikke angives, ved bestilling, om godset må stilles eller ej, betragtes det som at man ikke ønsker at godset stilles på adressen. I det tilfælde vil du selv skulle afhente godset på leverandørens terminal, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen, når godset forsøges leveret.

Hvis du ønsker at godset må stilles på adressen, så kan du angive hvor på adressen du ønsker det. Dette er dog kun vejledende, og vi kan ikke garantere at disse ønsker kan opfyldes. Som udgangspunkt leveres godset, hvis du ønsker at det stilles på adressen for eget ansvar, til kantstenen.

Er du usikker på om godset kan stilles et sikkert sted på din adresse, så anbefaler vi at du ikke får godset stillet af, men derimod afhenter det på fragtmandens terminal, eller får det leveret til en sikker adresse, f.eks. arbejdspladsen.

Det er ikke muligt for fragtmanden/buddet at kontakte dig på telefon eller email i forbindelse med leveringen.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved at kontakte os direkte på telefon eller email, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst på siden her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet herover, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.


Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores adresse, som du finder under ”Generelle oplysninger”.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på vores adresse.
Vi modtager ikke pakker retur sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret
Når du handler hos os har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Dette betinger at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.
Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi opfordrer til at du tjekker varen/varerne ved levering, og ved skader får det påført fragtseddelen ved modtagelse, idet hurtig reklamation i transport sager kan være afgørende.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over en vare, skal det indsendes til os på vores adresse. Adressen finder du under punktet ”Generelle oplysninger”
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af fejlen.
 Bemærk – vi modtager ikke pakker retur sendt pr. efterkrav el. lign.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.


Betalingsformer
Betalingen kan ske via Dankort eller VISA/Dankort, vis sikkerhed garanteres af PBS. Beløbet trækkes på afsendelsesdagen. Betaling kan også ske via bankoverførsel.
OBS! Ved bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end ved køb i fysisk butik, hvor du har en selvrisiko når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


Persondatapolitik
For at du kan indgå en aftale med os via netbutikken skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger.
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Oplysninger afgivet til os  videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Der anvendes logstatistik med det formål at gøre siden mere brugervenlig. Ligeledes anvendes der cookies med det formål at gøre siden lettere at anvende for kunden.
 

Klagemuligheder
Ønsker du at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til  os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 33, 3500 Valby. www.forbrug.dk
Fortrydelsesformular


Du finder standardfortrydelsesformularen her