Hvis du kun ønsker køling i vognen

Hvilket klimaanlæg bør jeg vælge, hvis jeg kun har behov for at køle vognen ned? (Og ikke har brug for opvarmning)

De fleste der køber klimanlæg til deres campingvogn eller autocamper ønsker primært at have mulighed for at køle vognen ned under varme himmelstrøg. Det betyder at de godt kan undvære muligheden for at kunne opvarme vognen. Som udgangspunkt så køler alle de klimaanlæg vi har på Campingklima.dk rigtig godt. Alle anlæggene er producenter af anerkendte producenter som har stor erfaring i campingbranchen med campingudstyr.

Campingklima.dk anbefaler

Hvis du kun ønsker køling i campingvognen, så har Truma lanceret et nyt og kompakt klimaanlæg som vi er ret begejstrede for. Modellen Aventa Compact Plus er helt ny, og derfor designet med den allernyeste teknologi fra Truma, og med Compact Plus' lydniveau og evne til at køle på selv de varmeste dage, så er det absolut et klimaanlæg som vi kan anbefale til alle der ønsker et støjsvagt anlæg der giver en rigtig god køling.

Truma Aventa Compact Plus

Truma Aventa Compacr Plus

Truma har lanceret denne model i et nyt og kompakt design. Da modellen udelukkende tilbyder køling af vognen, så har Truma lykkedes med at lave et mere kompakt design end tidligere. Dette betyder at den også kan passe på campingvogne eller autocampere hvor der før i tiden ikke var plads på taget til et Truma klimaanlæg.

Compact Plus Luftfordeler

Den afkølede og affugtede ludt sendes gennem luftfordeleren og ind i vognen. På selve luftfordeleren kan du indstille hvordan luft skal sendes ind i vognen. Du kan nmlig retningsbestemme luftstrømmen, så den kølige luft sendes lige derhen hvor du ønsker det. Selve luftfordeleren er designet til at være så flad som muligt, så den stort set ikke forstyrrer gennemgangen / lofthøjden i campingvognen.

Truma Aventa Compacr Plus Fjernbetjening

 Truma Aventa Compact Plus styres nemt og enkelt fra den medfølgende fjernbetjening. Her tænder du nemt og hurtigt for enheden, og indstiller temperatur samt hvilket modus du ønsker.

Truma Compact Plus Montering

Det kompakte design er væsentligt mindre end tidligere modeller af Trumas klimaanlæg og det gør at det kan monteres på endnu flere vogne end tidligere, og på vogntag hvor der tidligere var kamp om pladsen mellem tagbokse, solceller, paraboler osv.. Den indvendige del, luftfordeleren, er også lavet mindre så den ikke generer i gennemgangen i campingvognen.

Truma Compact Plus Klimaanlæg

 Truma Aventa Compact Plus er lavet i det nyeste design. På Compact modellen er kompressoren rykket væk fra anlæggets bund, og ved at "hænge frit" så bliver støjniveuaet reduceret, så det er behageligt at opholde sig i vognen, selv mens klimaanlægget køler.


Specifikationer om Truma Aventa Compact Plus

Spændingsforsyning 230 V
Strømforbrug til afkøling 4,4 A
Startstrøm 28 A (150 ms)
Køleeffekt 2200 W
Luftvolumenstrøm max. 400 m³/h
Anvendelsesområde +16 °C bis +40 °C
Maksimal hældning under driften 8 %
Vægt (uden monteringsmateriale) 29,5 kg
Mål udvendig (L x B x H) 785 x 560 x 265 mm
Mål indvendig (L x B x H) 556 x 496 x 46 mm (luftfordeler small)
Mål tagudsnit (L x B) 380 x 350 mm / 400 x 400 mm